Leeds United slo Norwich City 4-0

Leeds United slo Norwich City 4-0 i den nylig avsluttede kampen, et skritt bedre for å gå tilbake til Premier Organization. I første runde av kampen spilte begge lag uavgjort 0-0, og i andre runde slo Leeds United Norwich City i et veldig godt problem.

I den første halvdelen av drakten klarte Leeds United å samle opp 3 mål, i det 7., 20. og 40. minutt av kampen, noe som la en sterk struktur for suksessen. Det aller første målet i kampen ble satt inn av Ilia Gruev, et veldig raskt frispark som fant veien rett i nettet. Etter 20 minutter klarte Joël Piroe å øke ledelsen med en heading etter å ha brutt gjennom et hinder, og etter 40 minutter nettet Georginio Rutter under tverrliggeren for å gi Leeds United Fotballtrøyer en betydelig fordel til avslutningen av første omgang, mens stresset på Norwich Citys trenerteam også var veldig høyt.

Norwich City Fotballtrøyer

Vintage Troyer

Etter en kort pause gjorde Norwich City Fotballtrøyer en justering i arbeiderne og gjorde en endring i tilnærmingen, men Norwich Citys forsvar var fortsatt ute av form, og de ble utspilt gjennom hele kampen, før Crysencio Summerville scoret nok en gang i det 60. minutt for det siste målet for kvelden.

I sitt bloggintervju etter kampen hevdet Norwich Citys trener “Vi spilte dårlig i kveld. Det gjør vondt, men jeg vil likevel takke alle i staben og spillerne for all innsatsen de har lagt ned denne perioden, selv om faktum er at vi var dårlige i dag.”

Kampstatistikk Billige Leeds United Fotballtrøyer kvinner: Ballbesittelse 58 %, skudd 18, skudd hindret 2, hjørnespark 8, offside 1, forseelser 14, gule kort 2, skudd i feltet 15, redninger 1, pasninger 544, vunne headinger 11, klareringer 6

Norwich City: 42 % eierandel, 4 skudd, 1 hindret skudd, 2 hjørnespark, 3 offside, 14 forseelser, 2 gule kort, 2 skudd i feltet, 6 redninger, 391 pasninger, 7 vunne headinger, 13 klareringer